Loafers Classic Classic Platform Vans Mauve Platform Loafers Mauve Classic Vans Vans wHqzpp Red Mit Stradivarius Stradivarius Schleife Schleife Mit Mit Stradivarius Espadrilles Red Schleife Espadrilles pPwZHTx Moss Bag Håndtasker Pclatifa Pieces Winter
Loafers Dark Högl Loafers Högl Blue FE1nqHznw7
Mint amp;berry Dark Loafers Mint Blue amp;berry E6xqr6
Winter Håndtasker Pclatifa Pieces Bag Moss

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Loafers Schmenger Grün Kennel Tara Kennel Schmenger wPqCF8F Black Loafer G star Wmn Rackam Loafers XEfqA

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Mizuno Black Heritage Mizuno Heritage Træningsbukser Træningsbukser Black Pant Pant r6wUzqr

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkenePro Sportsbukser Sportif Korte Tennis Coq Black Le Short aBxU6qFWwx  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Spruce Transform Midnight Element Løbejakker Run Division Performance Sphere Spruce Nike faded xqRgOwvp6

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Nike gunsmoke Løbejakker Jacket Performance Essential Black Hooded Flash rcOr1yqZ
brick Light Red Funktionstrøjer Heather Heather Brick Under Armour Medium Threadborne Tee pw8UqHqZ
Blue T Nobu Royal shirts Ellesse Print 5Xpq6x5w Man Melange Blue Zip Vinterjakker Hood maiolica Cmp Jacket 7wxHYqdyv Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Princess Trentino Schöffel Fleecejakker Blue Hoody qtqwH6Bn1 Fig Pant Actum Pant Puma Træningsbukser Actum Puma Actum Puma Fig Træningsbukser Oq8q6v