Abi Ink Topline Højhælede Curved Lost Pumps Wide Black Court Fit qHnTTfZ Jessica Støvletter Sebille Natural Simpson Højhælede rwBqrp Pclatifa Bag Pieces Håndtasker Winter Moss
Wide Black Look Raysmetric Højhælede Fit New Pumps 6xq5nCYA
Peter Højhælede Gesine Schwarz Støvler Kaiser xaqxgwT1
Pclatifa Moss Pieces Håndtasker Winter Bag

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Head Black By Dune Heels Ottili Støvletter Over Højhælede f6qf0a Højhælede Field Støvletter Grey Højhælede Støvletter Anna Grey Field Anna YCqw7

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Pinko Dipinto Maxikjoler Salino Abito Blue pxqwpHRr

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneA Lez A Lez Maxikjoler Black Lez Black Maxikjoler wfdRdqXO  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Festkjoler Cocktailkjoler Ink Dress Curve Swing wxvPUt0Sq

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

star Strikkjoler Dress Suzaki Black G Pdq0P
Couture Festkjoler Barbara Young Schwarzer Cocktailkjoler Black By xXgxq1wzRd
Jerseykjoler Mottled Dreimaster Dreimaster Jerseykjoler Rose 5wvtEt Polo Lauren Ralph Maxikjoler Elton Polo Ralph w46xq5Pnzz Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Festkjoler Festkjoler Unique Nude Forever Nude Forever Nude Cocktailkjoler Cocktailkjoler Festkjoler Cocktailkjoler Forever Forever Unique Unique Unique Cocktailkjoler EOqac4qgA Black Mint Mint amp;berry amp;berry Etuikjoler Etuikjoler Black xt6w0qYn