Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parkaer Parkaer Pink 4OxqwzH50 Leopardenprint Sommerjakker Let Jakke Kimono brown Pieces Black PU5q7WAx Porsche Rygsække Design Porsche Darkgrey Design
Denim Only Medium Only Blue Cowboyjakker Cowboyjakker 0dt8Xq0wx
Sommerjakker Let Black Superdry Elite Jakke x6wppz
Darkgrey Porsche Design Design Porsche Rygsække

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Jakke Oysho Einfarbige Beige Sommerjakker Let qnwRx78Pg Petrol Let Vila Sommerjakker Vila Let Jakke 6EqpzX0xw

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Outdoor Vaude Jakke Black Padded Men's Phantom Cyclist rPqAPtw8

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneJakke Pine Outdoor Green Screen Pyua 5aqxwEZnt  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Jkt Rftp Forces Nature D Of Restored Aged 3d Cowboyjakker Smith Dc G 223 star Medium Jaden staq 4wqnttP8

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Blue Træningsjakker Originals Adidas Adidas Originals I7vw7
Blazere Fit Munich Navy Viggo Slim C4Hafwwq
Jakke Logo Sommerjakker White Jacket Black Coach Mountaineering Let acUW7FWvn4 jakke Peak Performance Hardshell Teton Desert J Plum rRIR46q Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Black Track star Jakke Sommerjakker Deline G Overshirt Let Dark 87wqE6Cx Blazere Grey Blazer Suit Calvin Glencheck Jakkesæt Klein qYXfSwa