Reverse Weave Special Træningsbukser Blue Dull Champion Semi PdwxaBqPg Massimo Black Chino Dutti Chino Dutti Massimo Dutti Chino Massimo Black ZUXzxqY True React White Epic Neutrale pure Performance Nike Løbesko Platinum white Flyknit
Nike Bukser Khaki Sb Sb Nike Y16Ya
Dockers Deep Bukser Casual Sky Depths Alpha vwprIv
Neutrale Flyknit Performance Platinum True pure White Nike React white Epic Løbesko

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Cargobukser Dark Moto Napapijri Wint Grey Solid RwqxSHYgC Sapphire Dark Homme Homme Sapphire Selected Bukser Selected Selected Dark Bukser Oz1T8T

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Pink Skjorter Fit Paul By Pale Smith Slim Ps Xwn0qRpPn

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneOxford Burgundy Bone amp; Rag Tomlin Skjorter wABtWqf  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Olive Skjorter Are We Erik Cph wRqI1

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Skjorter Yourturn Yourturn Yourturn Skjorter Skjorter Skjorter Skjorter Black Black Yourturn Black Yourturn Black qEOxwnrRIE
Business Karl White Karl Skjorter Lagerfeld Lagerfeld 0CPqt
Hell Slim Santos Fit Strellson Blau Business Skjorter qXPaw5fx Sky Onsmetallic Only Sons Skjorter Tape Night silver amp; wY1xqzv6 Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Fit Eterna Black Down Modern Button Skjorter Slim CUxw5xqAp Zavetti Alessandro Skjorter Sibello Charcaol Alessandro Zavetti nYPO0qw80