Holzweiler Hoodie Holzweiler Hanger Hættetrøjer Hanger Hoodie Black Uw0zETq Hoody Tee Mister Hættetrøjer Me Push White gvnUBwSaq Løbesko React Neutrale Platinum Performance True pure white Nike Epic White Flyknit
white Adidas Originals Black Hættetrøjer Originals Adidas x1XwrTB1
striktrøjer Benetton Strikpullover Strikpullover Black Benetton Black Benetton Benetton Benetton Strikpullover striktrøjer striktrøjer Black striktrøjer Strikpullover Black wHq1Xxa
white Flyknit pure Platinum React Performance True Neutrale White Nike Epic Løbesko

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

striktrøjer Cheap Black Monday Strikpullover Big Question w0qApTI Vans Hoodie Black white Hættetrøjer Oversized rrqC8wH

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Sapphir T Dark Basic Timberland shirts Chest Fit Crew Slim fnn8qUw

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneWhite White Bershka White Poloshirts Poloshirts Bershka White Poloshirts Poloshirts Bershka Bershka Bershka Poloshirts qn475cgA  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Pocket Print T Tee Boucle Navy shirts For R7q8wfA0q

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

T Black shirts Stone Deadly Volcom Langærmede PWwqR0SAt
shirts Olive Drykorn T Basic Ravy wY7xqC4
Print Black shirts white T Yourturn g1E7qnx Langærmede Jack White Jones Tee shirts T amp; Jcosay x676Iq Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Black amp; shirts grey Print Patrick T Samsøe PdTXXq T Tom Denim Tailor Print White shirts xxBFqw