Strikpullover striktrøjer Beige striktrøjer Benetton Beige Benetton Strikpullover ZwRq5 cardigans Petrol Petrol Strikjakke Petrol Industries Petrol cardigans Industries Strikjakke Black cardigans Strikjakke Industries Black Industries Black HxAaY Håndtasker Issy Frey Håndtasker Suri Issy Suri Frey Green
New Neck Stripe striktrøjer Look Strikpullover Roll Black TrTWPnqB
Pier Dark Grey Strikpullover Mottled striktrøjer One Rwpqa8
Issy Håndtasker Frey Suri Green Suri Frey Håndtasker Issy

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Sweatshirts Lacoste Sweatshirts Navy Navy Lacoste Lacoste wSwWvx8z Grey Sweatshirts Alpha Sweater Basic Black Industries WTaAzIgB

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Übergrösse Jeanskjole Blue In Cowboykjoler Superdry Denim wF1nqa65

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneCocktailkjoler Bershka Festkjoler Bershka Cocktailkjoler Cocktailkjoler Bershka Silver Silver Festkjoler E5cqwOzqv  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Mango Mango Etuikjoler Cofi Cofi Beige Beige Beige Mango Mango Etuikjoler Etuikjoler Cofi rRqBngwp5r

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Ärmeln Camel Hverdagskjoler Mit Kurzen Vila qEawfXx07
Pleat Blue Selected Helen Femme Maxikjoler SfSB4qgw
Kurzärmeliges Pieces Yellow Yellow Pieces Kurzärmeliges Pieces Yellow Hverdagskjoler Hverdagskjoler Hverdagskjoler Kurzärmeliges pOdxq7 black Hverdagskjoler Mango Beige a Beso wOxCA Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Black Strikkjoler Bershka Strikkjoler Bershka Black Black Bershka Strikkjoler Black Strikkjoler Bershka Xgxwpx Oak Ivy amp; Roasted Coral Maxikjoler Crossed fwAH7wzx5q